RK

Blogg

Diverse saker og ting...

En gave til magen...

Igår var jeg på middag med min gode stemor Aud, det var en litt forsinket bursdagsfeiring og jeg fikk med meg en liten pakke hjem. Så det var jo koslig. Jeg har lenge vært opptatt av kosthold og eksperimentert litt i det siste med FODMAP, for de som ikke vet hva det er kan google seg fram litt. Det går ut på å sløyfe noen matvarer som mange ofte reagerer på, mat som ikke fordøyes like lett hos alle, for eksempel løk. Jeg begynte med å sløyfe lactose og det har hjulpet endel på oppblåst mage, en får bare prøve seg fram egentlig og selvfølgelig ta det opp med fastlegen.

Jeg syntes boka var utrolig pen å se på, et varmt spennende uttrykk. Jeg vurderer litt på å ta på meg designoppdrag snart, jeg har slitt lenge med ryggplager så det er ikke så godt å sitte forran skjærmen i lengden, men det er godt å kjenne når en får igjen futten og blir inspirert!

Jeg er veldig ny til det her blogg greiene og skriver egentlig litt rett fra levra og om det som interesserer meg. Har ingen plan, gjør det mest for morroskyld og når jeg føler for det. Idag har jeg vært på yoga og det anbefaler jeg for alle som bruker mye tid forran dataen, det er bra båte fysisk og mentalt. Jeg ser at mange bloggere skriver hver dag til og med når de er på ferie, som en slags dagbok. Jeg tror jeg kommer til å skrive litt når jeg selv vil og legger ut bilder i ettertid av ferier, jeg har stor tro på det å kunne koble av.

God hælj!

Blogglistenhits