RK

Blogg

Diverse saker og ting...

Smakebiter fra bryllupsplanleggingen!

Ja joggu blei jeg bryllupsplanlegger på hobbibasis, men hvem vet det kan jo hende denne erfaringen kan føre til fler slike opplevelser. Da er siden straks oppdatert med fler bilder og fler trykksaker fra den store dagen til godjinta Hege Anette Qvigstad Engen. Stay tuned... Trykksakene besto av invitasjoner, bordmeny og navnelapper til gjestene. Det var en morsom dag & kveld med både tårer, latter og nattbading i Einafjorden. Vi fikk også servert utrolig god tapas gjennom bruden sitt eget catering firma! 

Arbeidsprosessen gikk knirkefritt mer eller mindre hehe... Vi ordnet rimelige løsninger for valg av papir og print hos Mariendal Gjøvik . Blomsterbinding ble gjort ved hjelp av supre kolleger på Mestergrønn CC Gjøvik. Snille naboer lot meg få høgge ned en god del syriner.

Stor klem til verdens beste venninne og brud Hege!

Good luck med livet som gift!